فروشگاه دخترانه

 
 
اصول طبخ غذا
|

اصول طبخ غذا

مجموعه: نكات مهم آشپزي

طبخ غذا اصول و قواعدي دارد كه متاسفانه امروزه در سفره هاي ايراني اين اصول كمتر رعايت مي شود. مهمترين اين اصول به شرح زير مي باشد:

1-غذا بايد به آرامي و با تأني و در مدت زمان طولاني و با حرارت ملايم پخته شود.

استفاده از زودپز براي پخت غذا به دليل وجود حرارت و فشار بالا باعث له شدن مواد داخل زودپز و متلاشي شدن اين مواد مي‌شود. در نتيجه غذاي تهيه شده در زودپز نه تنها هيچ خاصيتي ندارد (بيشتر يك تفاله است تا غذا) بلكه به دليل متلاشي شدن، سرطان‌زا نيز مي‌باشد.

استفاده از مايكروويو براي پخت غذا به دليل داشتن امواج مايكروويو و تخريب ساختار مولكولي غذاها مضر بوده و موجب سرطان مي‌شود.

 

امواج مايكروويو در مسير حركت خود پس از برخورد با ماده يا از آن عبور مي‌كند و يا جذب آن مي‌شود. اين امواج جذب موادي كه حاوي آب هستند مانند غذا و بدن انسان مي‌شوند. قرار گرفتن در معرض تابش امواج مايكروويو مي‌تواند به مرور موجب سوختگي‌هاي بافتي و آب مرواريد شود. اين در حالي است كه بنا بر تحقيقات صورت گرفته تمام مايكروفر هاي موجود در بازار نشتي امواج دارند كه بسيار خطرناك است.

 

همچنين استفاده از غذاهاي مايكروويو شده باعث كاهش حافظه، لطمه به مغز، اختلال در توليد هورمون‌هاي مردانه و زنانه و كاهش و اختلال در سيستم دفاعي بدن مي‌شود. همچنين برخورد مستقيم اين اشعه با انسان باعث پاره شدن رشته‌هاي DNA بدن و به دنيا آمدن نوزادان ناقص‌الخلقه مي‌شود.

 

علاوه بر موارد فوق برخي از غذاها همانند سيب زميني اگر در مايكروفر گرم شود باعث لطمه شديد به مغز در حال رشد كودكان مي‌شود. همچنين يكي ديگر از مضرات احتمالي دستگاه‌هاي مايكروويو در مورد گرم كردن دوباره غذاهاست كه موجب بقاي ميكروب‌هاي غذا و تغيير ماهيت آنها شده كه بسيار براي بدن آسيب‌زا است.

 

2-غذاها بايستي از مواد غذايي تازه تهيه شوند و از مصرف مواد فريز شده بايد پرهيز كرد.

 

استفاده از غذاهاي فريز شده و منجمد شده بسيار مضر است. در غذاهاي فريز شده، ماهيت مواد غذايي دچار تحولاتي مي‌شود كه خواص و فوايد غذا را تغيير داده و از بين مي‌برد؛ در نتيجه بدن انسان را با كمبود مواد غذايي مفيد روبرو مي‌كند. همچنين نگهداري طولاني مدت اين مواد در فريزر موجب تجمع مواد سرطان‌زا در غذاها مي‌گردد. هر چه مدت فريز كردن غذاها طولاني‌تر باشد، مضرات آن نيز بيشتر است.

اين در حالي است كه اكثر بانوان ايراني ماده غذايي خارج شده از فريزر را جهت استفاده در مايكروفر قرار مي‌دهند كه ضرر آن را براي بدن دو چندان مي‌كند.

3- فلسفه نامگذاري آشپزخانه اين بوده كه محل طبخ آش و فراورده‌هاي آشي بوده است.

 

پايه سفره ايراني آش بوده است. آش‌ها هم غذا هستند و هم دارو. متاسفانه امروزه خانواده‌هاي ايراني كمتر از آش بهره مي‌برند و يكي از دلايل مهم آن‌ها ايجاد ناراحتي‌هاي گوارشي مي‌باشد. در صورتي كه آش با مصلحات آن مصرف شود، نه تنها نفخ و سوزش معده ايجاد نخواهد كرد، بلكه سبب درمان و بهبود مشكلات گوارشي نيز مي‌شود.

منبع : payam114

روش هايي براي افزايش فروش


چيدمان ميز غذاخوري پايه (Basic)


راهنماي فروش خودروي دست دوم


جديدترين نقشه ساختمان سه بعدي


هشدار رئيس بخش عفوني بيمارستان مسيح دانشوري: شروع موج بعدي كرونا در تهران از دو هفته آينده!/ تعرفه آزمايش كرونا اعلام شد


روش هايي براي تازه نگه داشتن سبزي خوردن براي يك هفته


پيشنهاد بيل گيتس براي خواندن 5 كتاب براي تابستان


پيشنهاداتي براي خريد هديه براي بهترين دوست


ترفندي ساده براي تازه نگه داشتن ليمو براي يك ماه


 

 

اصول انتخاب فرش


اصول و راهنماي خريد ميز ناهارخوري متناسب


آموزش گام به گام پاورپوينت (قسمت اول)


آموزش پاورپوينت – طراحي و زيباسازي اسلايد ها


چگونه ارائه اي عالي و تحسين برانگيز با ساخت يك پاورپوينت حرفه اي داشته باشيم



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/9/29 
زمان : ۰۸
[ ]